Rondleiding

Rondleidingen
(update 14-06-2022)
Intussen is het alweer een tijdje mogelijk om rondleidingen te verzorgen. De opgelopen "achterstanden" worden op dit moment weggewerkt. Rondleidingen zijn daarom weer mogelijk voor kinderen van alle leeftijden. Wel is het nog nodig om u aan te melden voor de rondleidingen, dit kan door een mail te sturen naar algemeen@lusthofschool.nl. Vermeld hierin de datum waarop u wilt komen (data voor het komende schooljaar verschijnen binnenkort op de website), met hoeveel personen u wilt komen (1 of 2) en de leeftijd van uw kind. Bij te veel aanmeldingen gaan ouders van kinderen die op korte termijn 3 worden voor, u krijgt dan de mogelijkheid zich aan te melden voor een volgende rondleiding. U ontvangt hierover vanzelfsprekend een bericht terug per mail.