Rondleiding

(Update 27-9-2021)
Helaas zorgden de coronaregels ervoor dat rondleidingen slechts beperkt mogelijk waren. Gelukkig veranderen de regels, waardoor vanaf 27 september rondleidingen weer mogelijk zijn! Wel geldt er nog een aantal regels, om te voorkomen dat het te druk wordt:
 - U bent welkom als uw kind 2 jaar of ouder is op de dag van de rondleiding
- Per rondleiding zijn 20 ouders/verzorgers welkom
- Een plek reserveren kan door te mailen naar algemeen@lusthofschool.nl, geef daarbij aan met hoeveel personen u wilt komen en om welke datum het gaat.
- Uw plek is pas gereserveerd als u een bevestiging van ons krijgt. Is de rondleiding vol? Dan ontvangt u hierover bericht en kunt u zich voor een volgende mogelijkheid inschrijven.

Data rondleidingen (start om 8.45 uur):
- Dinsdag 5 oktober 2021
- Dinsdag 2 november 2021
- Dinsdag 7 december 2021
- Dinsdag 11 januari 2022
- Dinsdag 1 februari 2022
- Dinsdag 8 maart 2022
- Dinsdag 5 april 2022
- Dinsdag 10 mei 2022
- Dinsdag 14 juni 2022

Eenmaal per maand wordt er  voor belangstellende ouders/verzorgers een rondleiding door de gehele school georganiseerd. U kunt de school dan rustig bekijken, de sfeer proeven en een blik in de lokalen werpen, terwijl de lessen in volle gang zijn. Deze rondleidingen vinden plaats op elke eerste dinsdagochtend van de maand (uitzonderingen daargelaten, zie het schema hieronder). Het is niet noodzakelijk u apart aan te melden voor een rondleiding. De rondleiding start om 8.45 uur bij de directiekamer en duurt ongeveer een uur.

.