Rondleiding

UPDATE 15-6-2021
In verband met de huidige regels rondom het Coronavirus is het helaas maar beperkt mogelijk om rondleidingen te verzorgen. Gezien de grote vraag hiernaar, geven we alleen rondleidingen aan ouders van kinderen die 2,5 jaar of ouder zijn. Deze rondleidingen vinden plaats van 8.45 tot 9.30 uur. Wilt u graag een rondleiding? Neem dan telefonisch of per mail (algemeen@lusthofschool.nl) contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Zodra het weer kan wordt er eenmaal per maand voor belangstellende ouders/verzorgers een rondleiding door de gehele school georganiseerd. U kunt de school dan rustig bekijken, de sfeer proeven en een blik in de lokalen werpen, terwijl de lessen in volle gang zijn. Deze rondleidingen vinden plaats op elke eerste dinsdagochtend van de maand (uitzonderingen daargelaten, zie het schema hieronder). Het is niet noodzakelijk u apart aan te melden voor een rondleiding. De rondleiding start om 8.45 uur bij de directiekamer en duurt ongeveer een uur.

.