Overblijven

Tussenschoolse opvang (TSO)

Vlietkinderen is de organisatie die de opvang verzorgt voor die kinderen die tussen de middag op school blijven. Een team van TSO medewerkers begeleiden een groep kinderen tijdens het eten en spelen. Het team wordt aangestuurd door de TSO coördinator dhr. Wouter Hoogstraat. Zijn telefoonnummer is 06-14371860.
* e-mail: tsolusthof@vlietkinderen.nl.

Op www.vlietkinderen.nl kunt u meer informatie vinden over de organisatie en de TSO.
De afdeling klantenservice Vlietkinderen is te bereiken op tel: 070-3203922. (9.00 tot 17.00 uur, behalve op woensdag)
De TSO kan altijd medewerkers gebruiken. Heeft u tijd en zin, neem dan contact op met de TSO coördinator.

Indien u uw kind wilt laten overblijven, kunt u bij Vlietkinderen kiezen uit 3 mogelijkheden:

1. Abonnement:
Wanneer uw kind één of meerdere vaste dagen gebruik maakt van de TSO, dan is een jaarabonnement de beste keuze. U koopt een abonnement voor 1, 2, 3 of 4 vaste dagen per week. Als u een abonnement heeft, maakt uw kind elke week op dezelfde dag(en) gebruik van de TSO. Het aanvraagformulier kunt u vinden op de website van Vlietkinderen of ophalen bij de TSO coördinator op school. Maakt uw kind op zijn/haar vaste dag(en) geen gebruik van de TSO, dan kunt u dit telefonisch of via de mail doorgeven aan Wouter Hoogstraat.
Tarief:
De tarieven voor een abonnement zijn gebaseerd op 40 weken en dus exclusief de vakanties.
Op www.vlietkinderen.nl kunt u precies de kosten voor uw gewenste abonnement nalezen.

2. Flexibele TSO: Stickers of losse afname.
Maakt uw kind niet elke week, maar wel regelmatig gebruik van de TSO, dan kunt u kiezen voor Flexibele TSO. Dit werkt als volgt:
 U gaat naar www.vlietkinderen.nl /TSObetalingen
 U krijgt de keuze te zien:
- Eenmalige opvang á € 3,85
- 10x opvangstickers á € 27,50
 Indien u kiest voor incidentele TSO, betaalt u via IDEAL. De TSO coördinator krijgt een bevestiging in haar mailbox en verwerkt het in de leerlingenlijst. U hoeft verder niets meer te doen.
 Als u stickers heeft aangeschaft d.m.v. een IDEAL betaling krijgt de TSO coördinator ook een bevestiging in haar mailbox. Daaropvolgend maakt hij een envelop voor u klaar met de 10 stickers. U kunt deze elke middag , tussen 12.15 en 18.00 uur, ophalen in het kantoor van Vlietkinderen, tegenover lokaal 1-2C.

De flexibele TSO kunt u gebruiken naast uw abonnement.
Op de dag dat uw kind met een sticker gebruik wil maken van de TSO, geeft u de sticker mee in de broodtrommel. Uw kind geeft de sticker aan de TSO medewerker.

3. Lunchgemak
Vanaf 1 oktober 2015 biedt de TSO lunchgemak aan. Deelnemende kinderen krijgen dan een verse lunch van Vlietkinderen aangeboden. Er zijn twee mogelijkheden:
- Als u een TSO / BSO arrangement afsluit bij Vlietkinderen dan betaalt u niets extra’s. U kunt uw kind opgeven bij de pedagogisch medewerkers van BSO De Vlieger.
- Ook kunt u een los lunchgemak abonnement aanschaffen. De kosten hiervan zijn €2,- per keer.
Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij klantenservice@vlietkinderen.nl.